Tudnivalók

Hasznos tudnivalók

Kérdések és válaszok

A Főoldalon található foglalási modul vagy a Foglalás menü segítségével. A foglalási igény, ajánlatkérés elküldését követően visszaigazolást fogunk küldeni. Ebben tájékoztatást kap az Ön által megjelölt időszak terheltségéről, foglalásának sikerességéről. Foglalás esetén előleget kérünk, melynek mértéke 30%. Minimum foglalás nincs!

Az Apartmant az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10 óráig el kell hagyni.

– Akadálymentesített és nemdohányzó szobák
– Fűtés, klíma, wifi, melyek használatára nem számítunk fel további költséget
– Zárt, privát parkoló
– Friss ágyneműt és törölközőt biztosítunk
– Sportoláshoz trambulin, pingpong asztal, melyek használata ingyenes
– Továbbá, amik a pihenést még kellemesebbé teszik: kerti bútorok, napozóterasz és kert

Nem, az étkezés nem biztosított. Jól felszerelt konyha várja minden kedves pihenni és feltöltődni vágyó vendégeinket, illetve Lentiben és a város környékén számos igazi gasztronómiai élményt biztosító éttermek közül válogathatnak az idelátogatók.

Igen, szívesen fogadunk apartmanunkban gyermekes családokat is. A gyermekek elszállásolása meglévő ágyainkon lehetséges.
A gyermekek közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a természettel, a szabadban játszhatnak, felfedezhetik a környezetet. Emellett sétálhatnak, a városban modern, jól felszerelt játszótér várja a legfiatalbb generációt. Igazi kaland, amely fokozza a kreativitást és összehozza  a családot!

Nem, apartmanunk nem állatbarát! Kérjük vendégeinket, hogy még utazásuk előtt gondoskodjanak kedvenceik biztos ellátásáról!

Az apartmant és a hozzá tartozó eszközök (berendezés, konyhai és fürdőszobai felszerelések, sporteszközök, kényelmi felszerelések) kedves vendégeink kizárólag saját felelősségre használhatják. Az AllOne Apartman nem tud felelősséget vállalni az eszközök használatából eredő személyi sérülésekért, vagyoni károkért, őrizetlenül hagyott értéktárgyakért. Az AllOne Apartman követelheti vendégeitől a berendezések és eszközök nem rendeltetésszerű használatából eredő vagyoni károk anyagi megtérítését. Az apartmanban dohányozni tilos, kizárólag az apartmanon kívül (kert és udvar) lehetséges és megengedett a dohányzás!

A szállás lemondása a foglalt időszak kezdeti napját megelőző 15 napon túl lehetséges. Foglalóval megerősített foglalás lemondása esetén foglalót NEM áll módunkban visszafizetni. Az esetleges lemondási szándékát vendégeinknek írásban kell jelezniük.

A foglaló fizetéséről illetve a hátralévő részlet fizetési módjáról e-mailben tájékoztatjuk. OTP SZÉP kártyát és Visa MasterCard kártyát elfogadunk. Bankkártyával történő fizetését kérjük előre jelezze!
Hőningerné Császár Mónika
Számlaszám: 22222222 21143922 HUF
OFSZ Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.
IBAN Számlaszám: HU10-2222-2222-2114-3922-0000-0000
Bank BIC kódja (SWIFT): OFSZHUHB